Oldal kiválasztása

Rólunk

Gyarmati Attila

Gyarmati Attila rövid története:

Egy napom rádöbbentem, hogy milyen sok ember szeretné irányítani az életem. Felnyílt a szemem és megláttam, hogy egyre több, másoktól át vett feladat távolított el attól, hogy saját álmaim

valósítsam meg. Ráeszméltem; ha ez így folytatódik, akkor örökre elfelejthetem, a saját álmaimat! Úgy éreztem, eljött az idő az életemben, hogy változtassak. Gondoltam egy merészet és hozzáláttam…

Először is meghoztam egy nagyon fontos döntést: elhatároztam, hogy naponta tudatosan teszek azért, hogy saját álmaimat lássam megvalósulni. Elkezdtem felelősséget vállalni az életemért. Képzeld, nem másokat okoltam, hanem elkezdtem figyelni magam: Hogy viselkedek a különböző típusú helyzetekben és miben tudok változni. Már csak attól, hogy tudatosan figyeltem életem alakulására és felelősséget vállaltam magamért, elkezdődött a változás. Nem álltam meg, tovább léptem kutattam, hogyan haladhatok az úton…

Sikerről tudok beszámolni, hiszen ez az út már 9 éve tart: Visszatekintve egy szempillantásnyi idő. De: Rengeteg, a témával kapcsolatos könyvet, tananyagot tanulmányoztam és gyakorlatban is kipróbáltam. Voltak nehéz és könnyebb időszakok, rengeteget formálódtam és emellett, kezdtek az álmaim valóra válni. De a történetnek itt még nincs vége, haladok tovább és naponta megteszem azt a napi minimumot, amit kell, hogy álmaim kézzelfogható valósságá váljanak.

Elárulom az egyik legnagyobb álmom: Látni szeretném, hogy az emberek életében megvalósuljanak a saját álmaik. A tiédben, az előző honlaplátogatóéban és a holnapután érkezőjébe is!

Akarod, hogy a Te álmaid is valósággá váljanak? Tarts velem!

Nézz körül az oldalon, javaslom, hogy itt kezd el:

Szép napot!
Gyarmati Attila

[divider style=”shadow”]

Nem tudtam volna magamnak, magamtól ilyen jó álmot álmodni!

Kérlek most szó szerint értsd a következő mondatot: Egy napon rádöbbentem, hogy mennyire jól sikerült az életem! Szabad vagyok, álmaimat valósítom meg nap mint nap, de úgy, hogy egy olyan álmomban élek, amilyent nem is tudtam volna magamnak álmodni!

Immár több mint húsz éve független vagyok, nincs főnököm magamon kívül, de ez az álomnak csak egy töredéke 🙂
S hogy mit jelent a címben leírt mondat? Nos, majd arra is kitérek, de előbb szeretném ha tudnád, nem mindig volt ilyen az életem!

Az egyik munkahelyemen, egy gyárban, reggel 5:40-kor már elkezdődött a munkaidő. Ahhoz, hogy beérjek vidékről, minden nap 4:30-kor kellett kelnem. Majd meghaltam. Volt, hogy az íróasztalom fölé dőlve szundítottam egy-egyet délelőttönként!

Nem tetszett, többre vágytam, tovább léptem.
A következő munkahely már sokkal szabadabb légkörű volt, nem is kellett olyan korán kelni, meg sikerült mindjárt középvezetőnek lennem egy építőipari cégnél.
Rájöttem, hogy nekem ez kevés. Olyan munkahelyet kerestem, és találtam, ahol szabadon, önmagamat megvalósítva ténykedhettem.
Így lettem újságíró, egy főnökkel és határtalan szabadsággal.

Közben tanultam és ezen keresztül rájöttem arra, hogy még többre vagyok képes, ha a magam ura lehetek.

Nos így lettem vállalkozó, immár több mint húsz éve.

Most azt mondod, hogy könnyű a Tamásnak! Meg hogy bezzeg a vállalkozók! És a sort még folytathatnám, de helyette megkérdezlek:

Mit gondolsz: a véletlen műve csupán, hogy álmaim vállalkozását csinálhatom?
Vagy volt valami közöm is hozzá?

Attila tananyagait átnézve rá kellett jönnöm, hogy az én sikeres életemhez vezető úton is bizony azokat valósítottam meg tudatosan, vagy egy részét tudatlanul is, amiket ő leírt.
Tudd meg, a siker, az álmok beteljesedése nem lesz csak úgy magától a tiéd! Még ha a média egy része ezt is tolja a fejedbe. Bizony, megkerülhetetlen az előregondolkodás, a tetteidért felelősséget vállaló tudatos magatartás, és a megvalósítás. Gyarmati Attila tananyagai ezen az úton indítanak meg, ha van füled a hallásukra, s szemed az olvasásra… Tudod ugye, hogy hogyan értem?!

És itt a végén visszatérek a címbéli kijelentésemhez, mely szerint nem tudtam magamnak ilyen jót álmodni. Mit jelent ez? Ha elindulsz az álmok megvalósításának nem is könnyű útján, akkor könnyen lehet, hogy a szorgalmadért és a kitartásodért cserébe megkapod azt a jutalmat, hogy életed olyan szinten változik meg pozitív irányba, hogy ilyent még álmodni sem mernél magadnak most, amikor e sorokat olvasod!
Zárszóként pedig megosztom veled az egyik kedvenc idézetemet: “A tett halála a halogatás!”

Barátsággal:
Szőke Tamás
coach,
aki Attila tananyagaival kapcsolatos elakadásokban a segítségedre lehet a coaching eszközeivel

Pin It on Pinterest