Oldal kiválasztása

Két szó, ami teljesen megváltoztatja az életed, hatást gyakorol rád és folyamatosan alakítja a döntéseidet. Érdemes megfigyelned, hogy mennyit használod ezt a két szót, hányszor van jelen a mindennapjaidban és milyen hatást gyakorol rád.

Milyen hatása lehet az életedre? Szétrombolja az álmaidat, kimaradhatsz minden dologból, ami fontos lenne számodra, amiről álmodoztál. Azt gondolod, hogy ráérsz és „majd egyszer” megvalósítod. Mikor fogod megtenni?

Az idő fogy, az órák elmúlnak, a lehetőségek elmennek melletted.

Egyre távolabb

Az álmaid, amiket szeretnél megvalósítani, ami igazán fontos neked, egyre távolibbnak tűnnek. Valóban fontosak az álmaid? Van benned vágy, ami hajt hogy megvalósuljanak?

A megfelelő pillanat most van, nem holnap és holnapután. A MOST a legmegfelelőbb idő a kezdéshez, a változtatáshoz.

Te mire vársz? Nem tudod mit kell tenni? Kezdd az első lépéssel, váltsd végre valóra álmaidat! Szeretnéd tökéletesen megvalósítani, jó lenne, ha minden egyszerűen menne? Hát nem fog! De a nehézségek és a kudarcok fognak igazán megerősíteni, sőt ha figyelmes vagy, akkor a lehetőségeket is észreveszed, amik segíthetnek a céljaid felé.

Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak rólad, ne engedd, hogy elrabolják álmaidat.

Ne pazarold el az időd! Tegyél azért, hogy az álmaidból valóság legyen!

 

“A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.” (Abraham Lincoln) 

 

Milyen gondolataid vannak ezzel a két szóval kapcsolatban?

Mondd el a véleményed >>

 

 Oszd meg, ha hasznosnak találod:

Pin It on Pinterest