Oldal kiválasztása

Nem rég láttuk a feleségemmel a Szerencsecsillag című filmet, rögtön a film elején elhangzott egy mondat, ami nagyon megragadta a figyelmem. Hogy miért?

Olvasd el, Te is!
“Van, hogy egy apróság megváltoztatja az életünket, hirtelen, amikor a legkevésbé számítunk rá, hirtelen történik valami és új irányba indít. Olyan útra, ami csupa meglepetés. Hová érkezünk?” Szerencsecsillag (The Lucky One)

Éppen a változással kapcsolatosan készítettem számodra egy hanganyagot, és ez a mondat összefoglalja, amit a szerettem volna neked üzenni. Mi az én üzenetem?

A változás egy állandó dolog az életedben, folyamatosan ott van, minden napodban. Sokszor történnek váratlan és hirtelen dolgok, amik új lehetőséget mutatnak számodra. Ellenállsz a változásnak vagy lehetőségként tekintesz rá? Rajtad múlik! A Te döntésed! Hogy hova érkezünk?

Az út, amin jársz lehet, hogy éppen nehéz, mert épp egy nagy vesztesség ért és nem látod a kiutat. Mindig ott van egy lehetőség, amit éppen nem látsz vagy nem akarsz meglátni, de attól még ott van. Próbáld meg, hogy lehetőségként tekintesz a változásokra. A változás egy lehetőség, hogy növekedj!

 

Oszd meg, ha hasznosnak találod:

Pin It on Pinterest